Szervezők és elérhetőség

A versennyel, regisztrációval és szimulációval kapcsolatos technikai és egyéb kérdéseket a support@ecosim.hu e-mail címre várjuk. Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk mindenkinek. 

 

Minket itt találtok:

Facebook

Instagram

LinkedIn

ecosim.hu

 

Szervezők

Ismerjétek meg az EcoSim Open szervezői és szakértői csapatát, ők azok, akik lelkesen dolgoznak a versenyen és igyekeznek színvonalas kihívást állítani a résztvevők elé.

Orova Balázs
CEO

Szimulációs játékokon nőttem fel, versenyző is voltam diákként és az irántuk érzett szenvedély most is erős. Az EcoSim Open versenyen a szimuláció beállításaiban, finomhangolásában veszek részt, valamint segítek a versenyzői kérdések megválaszolásában is. Erős versenyre számítok, aki itt az élmezőnyben végez, igazán büszke lehet majd magára!

Kiss Luca
Projektmenedzser

Szuper az EcoSim projektmenedzsereként egy olyan versenyt szervezni, ahol mi vagyunk a verseny névadói és szervezői is. A verseny során tőlem kapjátok az e-maileket és a szervezői csapatot is én igyekszem összefogni. :) 

Sok sikert és remélem hasznos és élvezetes időtöltést tudunk Neked is biztosítani ebben a pár hétben!

Ledács-Kiss Bernadett
Kampánymenedzser

Az EcoSim kampánymenedzsereként ez az első alkalom, hogy olyan verseny meghirdetésén dolgozhatok, ahol 100%-ban csapatunk találja ki és valósítja meg az elétek tárt kihívást. Ez óriási élmény nekünk, és reméljük a verseny Nektek is jó élményeket és hasznos időtöltést biztosít a #maradjotthon ideje alatt.

Sok sikert kívánok mindenkinek! :)

Tőrös Dávid
Vezető fejlesztő

Fejlesztőként arra lesz gondom, hogy zökkenőmentesen fusson a vas, szikrázzon a hálózat, és a backend is rendesen kocogjon ;) Ha nem lennék EcoSimes, én is indulnék a versenyen, nincs is jobb, mint szimulációban összemérni az erőnket, használni a tanultakat, és reagálni a többi csapatra, az aktuális helyzetre. Nektek jó versenyzést kívánok, én addig szomorkodok a Gépházban, legközelebb megoldjuk, hogy részt vehessek! :)

Csala Bálint
Szimuláció fejlesztő

Szimuláció fejlesztőként én készítem fel a játékot a versenyre és figyelem folyamatosan, hogy minden rendben működjön. Sok sikert Nektek és remélem egy igazi kihívást állítottunk elétek ezzel a szimulációval.

Schaum Béla
Programozóverseny szakértő

Versenyzőből lettem szakértő, így már jó pár versenyt éltem át az első vonalból, illetve a háttérből is. Az EcoSim Open ugyan nem programozó verseny, de közel áll hozzám is, nem csak azért mert EcoSimes, hanem mert én is benne voltam kezdetektől az ötletelésben és a koncepció kialakításában.

Kattints, és jelentkezz most!

Díjat felajánló támogató

Partnerek