Versenyleírás

Az EcoSim Open versenyén egy okos eszközöket gyártó és értékesítő vállalat menedzselése lesz a feladatod az online szimulációban.

A szimuláció során a virtuális cég vezetőiként pénzügyeket, marketinget, HR-t és gyártást érintő, különböző stratégiai kérdésében kell döntéseket hoznia a csapatoknak, szem előtt tartva a megtérülés és nyereségesség kérdéseit is.  

Minden forduló online lesz megtartva és csak a regisztrációt befejezett csapatok tudnak részt venni rajta. A fordulók pontos menete az Időzítés oldalon található.

A verseny minimum 30 csapattól kerül megrendezésre.

Részvételi feltételek

Sok szeretettel várunk középiskolás, egyetemista és már tapasztalt szakemberekből álló csapatokat és egyéneket is, akiket érdekelnek a pénzügyi, üzleti és stratégiai kihívások.  

A versenyen részt vehet minden 16. életévét betöltött, cselekvőképes természetes személy, aki az alábbi feltételeknek együttesen megfelel:

Nevezési díj befizetése

A versenyen való részvétel 10.000 Ft/csapat díjhoz kötött, amit május 6. 12:00-ig, de legkésőbb május 11. 12:00 óráig kell elutalni. Azok, akik május 6. 12:00 után fizetik be, a tesztfordulón már nem tudnak részt venni. A számlaszám, ahova az utalást várjuk, a regisztrációs felületen (myaccount.ecosim.hu) a verseny profiljában található.

Továbbjutás menete

A verseny 3 online fordulóból áll:

  1. Tesztforduló: ez opcionális és nem számít bele a verseny eredményébe. De mindenkinek javasoljuk, hogy lépjen be, nézzen körül a játékfelületen, mérje fel a terepet és hozzon döntést.
  2. Selejtező: a résztvevő csapatokat virtuális piacokra sorsoljuk (csapatszám függvényében dől el, hogy hány fős és hány darab piac lesz), ahol az egy piacon lévő csapatok lesznek egymás versenytársai. A szimulációban megadott mérőrendszer alapján kell megszerezni az első helyet a piacon a 4. döntési kör végére. Minden piacgyőztes biztosan továbbjut a döntőbe.
  3. A 10 fős döntőbe biztosan továbbjut a 8 piacgyőztes csapat, illetve a 2 legjobb 2. helyezett csapat. A 2. helyezett csapatokat a relatív pontszámuk alapján rangsoroljuk, tehát az számít mennyire vannak közel az piacukon lévő első helyhez.

Díjak kiosztása

A nevezési díjból befolyt összeg 40%-át a nyereményekbe forgatjuk vissza, így a díjazás mértéke függ a versenyen ténylegesen résztvevő (részvételi díjat befizető) csapatok számától. A verseny során az 1.-2.-3. helyezett csapatot biztosan díjazzuk. Illetve a 70 fölötti csapatszám esetén, a döntőbe jutott, nem helyezéses csapatok (4.-5.-6.-7.-8.-9.-10.), visszanyerik a nevezési díjat.

A díjak a következő mértékben oszlanak meg és alábbi összegekről indulnak

  1. helyezett csapat díja: 66.500 Ft-os műszaki utalvány, az összdíj értékének 50%-a
  2. helyezett csapat díja: 39.900 Ft-os műszaki utalvány, az összdíj értékének 30%-a
  3. helyezett csapat díja: 26.600 Ft-os műszaki utalvány, az összdíj értékének 20%-a

További díjak a Kényelmes Ügyvitel felajánlásával

  1. helyezett csapat: 19.990 Ft értékű KATApult online kurzus, 1 alkalmas vállalkozásindítási-/adótanácsadási konzultáció, 3 hónap díjmentes könyvelés
  2. helyezett csapat: 19.990 Ft értékű KATApult online kurzus, 1 alkalmas vállalkozásindítási-/adótanácsadási konzultáció
  3. helyezett csapat: 19.990 Ft értékű KATApult online kurzus

Különdíj: 1 alkalmas vállalkozásindítási-/adótanácsadási konzultáció

Ismerd meg a Kényelmes Ügyvitelt és a felajánlott kurzust!

Adományozás

A pénzdíjak mellett a nevezési díjból befolyó összeg 15%-át jótékony célokra szeretnénk felajánlani. Ennek az összegnek a mértéke is függ a résztvevő csapatok számától. Illetve az 1. helyezett csapat kapja meg a választás lehetőségét, hogy eldöntse, melyik magyar egészségügyet támogató (nonprofit) szervezetnek utaljuk át az összeget.

Minimum adomány: 57.000 Ft

Kapcsolat és ügyfélszolgálat

A versennyel, regisztrációval és szimulációval kapcsolatos technikai és egyéb kérdéseket a support@ecosim.hu e-mail címre várjuk. Munkanapokon 24 órán belül válaszolunk mindenkinek. 

Kattints, és jelentkezz most!

Díjat felajánló támogató

Partnerek